Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego GIF!? ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazlem sobie fajnego gifa w necie...

wstawilem go do sygnaturki...

dzisiaj patrze a tu ...

moja sygnatura znikla i ktos napisal bez gif. i do tego takie male -,- nawet sie nie podpisal -,-

Dlaczego niemozna miec GIFa w sygnaturze?? jaki to ma sens ???

kiedys mozna bylo miec GIFy w sygnaturkach -,-

Dlaczego XXX sie nie podpisal???

Opublikowano

Być może 'XXX' nie czuł potrzeby zostawienia po sobie śladu. xD Nie można mieć gifów w sygnaturach i nie rozumiem po co drążyć temat. Równie dobrze mógłbyś zapytać dlaczego białe jest białe. ;x Wstaw sobie tego fajnego gifa na profil. ;)

Opublikowano

dlatego, że za bardzo przeciąży serwer czy cuś.

heheh przeciazy forum???? gif jest mniejszy od twojej sygny =,= i trwa pare sek

Ponieważ dla użytkowników ze słabym sprzętem może powodować wolniejsze przeglądanie forum.

powodowac wolniejsze przegladanie forum???

udzielam sie na forach o CA i CFie ...(CF tez nie jest najslabszym FPSem...)

kto gra w CA i ma slaby sprzet??? (to chyba jakis zart...) (w CA i CF graja ci co maja w miare sprzet -,- a neta to ja mam raczej najslabszego z calego forum)

jaki jest sens usuwania mojego gifa jak pisze tylko(czasami pomagam...) tematy z hackami...

jeszcze niewidzialem kogos kto by mial slabszego lapka/neta odemnie i by szukal haxow -,-

@ down

no wreszcie :D to z jakiej racji mi XXX usunal sygne?? i jak moge sie dowiedziec kto to zrobil?

tego gifa niemoge teraz na necie znalesc ;/ -,-

Gif laguje nie którym.

@ tak btw w regulaminie OBECNYM nie ma nic o gifach. W tamtym co był wcześnie był zakaz, ale nie w tym,

Opublikowano

Gif laguje nie którym.

@ tak btw w regulaminie OBECNYM nie ma nic o gifach. W tamtym co był wcześnie był zakaz, ale nie w tym,

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pytaj się administracji dlaczego tak jest.

W sumie to dobrze, bo nie ma jakiś gifów przez których można stracić wzrok.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...